STEM af op onze school

Met STEM-onderwijs sla je vastberaden de weg naar de toekomst in! STEM staat voor science, technology, engineering en mathematics.

Woord van de week

Lees hier wat er allemaal gebeurt op onze school in de loop van de week naast de gewone lessen.

ESF steunt THHI

Het Europees Sociaal Fonds en Vlaanderen investeren samen in onze leerlingen.

DUAAL LEREN

DUAAL LEREN = LEREN² In een duaal leertraject combineer je het beste uit twee werelden: leren op school en leren op de werkplek. Je krijgt in een minimum aan tijd een sterke theoretische basis én een fikse dosis praktijkervaring mee. Zo komt boekenkennis tot leven!

Internationalisering

Internationalisering is één van onze sterke troeven. Leerlingen uit verschillende studierichtingen doen stage in Duitsland, Hongarije, Portugal, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.


Tombola Sociale Dienst

Misschien ben jij wel één van de gelukkige winnaars van de tombola van onze Sociale Dienst. Kijk het hier na.

Ontdek techniektalent

Onze school ondersteunt de lagere scholen in de omgeving bij het aanbieden van techniek-onderwijs. Ze maken hierbij gebruik van een techniek-mobiel.

Het opvoedingsproject van de Broeders van Liefde

De Broeders van Liefde bieden in hun 31 scholen voor gewoon onderwijs en 18 scholen voor buitengewoon onderwijs een uniek opvoedingsproject aan.

THHI

Het Technisch Heilig-Hartinstituut is als katholieke school al sinds 1924 een huis van vertrouwen in Tessenderlo. Al meer dan tachtig jaar is de school diep verankerd in de gemeente. In de wijde omgeving geniet de school een goede faam vanwege haar degelijke opleiding en haar hart voor wetenschap, techniek en media.