ESF steunt THHI

Het Europees Sociaal Fonds en Vlaanderen investeren samen in onze leerlingen.

Woord van de week

Lees hier wat er allemaal gebeurt op onze school in de loop van de week naast de gewone lessen.

Internationalisering

Internationalisering is één van onze sterke troeven. Leerlingen uit verschillende studierichtingen doen stage in Duitsland, Hongarije, Portugal, Spanje en Engeland.

PCE Brookhuis schenkt instrumenten

De webshop PCE Brookhuis wil het grafisch onderwijs ondersteunen en schenkt daarom instrumenten aan onze school.

Duaal leren voor EMT en CPT

Op 1 september starten we op onze school met duaal leren voor elektromechanische techieken (EMT) en se-n-se chemische procestechnieken. Lees er hier over. EMT en CPT zijn ondertussen volzet.


Ontdek techniektalent

Onze school ondersteunt de lagere scholen in de omgeving bij het aanbieden van techniek-onderwijs. Ze maken hierbij gebruik van een techniek-mobiel.

Snowteam 2018

Voor de 22e keer zal het Snowteam in de krokusvakantie gaan skiën en snowboarden. De reis is bijna volzet, schrijf je snel in nu het nog kan!

Het opvoedingsproject van de Broeders van Liefde

De Broeders van Liefde bieden in hun 31 scholen voor gewoon onderwijs en 18 scholen voor buitengewoon onderwijs een uniek opvoedingsproject aan.

Technisch Heilig-Hartinstituut

Het Technisch Heilig-Hartinstituut is dé STEM-school bij uitstek. Als katholieke school is ze al sinds 1924 een huis van vertrouwen in Tessenderlo. Al meer dan negentig jaar is de school diep verankerd in de gemeente. In de wijde omgeving geniet de school een goede faam vanwege haar kwaliteitsopleidingen, haar begeleiding en haar hart voor wetenschap, techniek en media. THHI, eerst de mens, dan de leerling.