Chemische procestechnieken (duaal leren)

Het werkterrein van de chemische procesoperator is de controlekamer van de onderneming. Van hieruit wordt er toezicht gehouden op de chemische processen die volledig geautomatiseerd verlopen. Daarnaast ben je vaak op het werkveld aanwezig om processen te monitoren. Je voert controles uit, neemt stalen, analyseert gegevens in het labo en je stuurt mensen aan bij het zoeken naar oplossingen of het uitvoeren van onderhoud. Door die veelvuldige taken ben je van cruciaal belang voor de veiligheid en het goed verloop van de dagelijkse werking.

Het grote verschil met het klassieke leertraject is dat je de technische kennis, die je op school leert, meteen omzet in de praktijk in een chemisch bedrijf. Je ontwikkelt zo nog tijdens je studies relevante ervaring op de werkplek.

Schrijf je via deze link zeker in voor onze info-avond op maandag 27mei om 19.30u ! Hier krijg je info, kan je vragen stellen en je kandidatuur indienen!
Algemene info over duaal leren 7DCPT  vind je op www.essenscia.be/nl/duaal-leren

Opgepast, de plaatsen zijn beperkt!

Heb je nog extra uitleg nodig hoe Duaal Leren georganiseerd wordt in onze school? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Richard Thijs, Trajectbegeleider CPT duaal leren, via mail richard.thijs@thhi-tessenderlo.be of telefonisch op 0484 42 17 39.

· Meer praktische informatie over de inschrijvingen op onze school.
· Infobrochures ontvangen in je mailbox of een vraag stellen.

 

Graad Se-n-Se

Chemische procestechnieken Duaal

   
Duaal leren  
Nederlands 2
Toegepast Engels 2
Meet- en regeltechniek
met inbegrip van labo 
4
Basischemie 1
Toegepaste chemie 3
Toegepaste fysica 2
Toegepaste mechanica
met inbegrip van labo 
4
Processturing
met inbegrip van labo 
2
Werkplekleren 15
   
Aantal wekelijke lesuren: 35u.