Snowteam 2018

Na 21 memorabele edities neemt ons Snowteam een doorstart. Soms is het goed eens te veranderen. We blijven wel in het Salzburger Land, maar we verhuizen om te skiën naar Saalbach Hinterglemm Leogang, met 270 km het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk en in vogelvlucht een 15 km van de Schmittenhöhe.

Het Snowteam met Karlien Beckers, Tom Daelemans, Sanju Gielen, Maarten Govaerts, Bert Vanbael en John Vanhoudt blijft garant staan voor een betrouwbare en betrokken begeleiding van alle leerlingen. Van ‘s morgens tot ‘s avonds. We zorgen voor de nodige ontspanning na een lange dag van skiën en snowboarden. Op de pistes zullen de leerlingen begeleid worden door gediplomeerde, Nederlandstalige monitoren van Sneeuwsport Vlaanderen. Het Snowteam blijft ook hier betrokken.

Logeren doen we halfpension in Sankt Hubertushof*** in Thumersbach. Het hotel ligt aan de Zeller See op 15 minuten van de skipistes. We hebben 70 slaapplaatsen en deze zijn in de eerste plaats bestemd voor de eigen leerlingen. Inschrijven kan tijdens de voorrangsperiode die loopt tot 15 oktober via de inschrijflink. 

In de tweede fase kunnen vrienden en vriendinnen van leerlingen die reeds ingeschreven zijn, zich inschrijven.

We streven ernaar om de kwaliteit van de reis verder te verbeteren tegen een zo laag mogelijke prijs. De totaalprijs is € 699 voor iedereen geboren na 1 januari 2002; er is een meerkost van €30 voor leerlingen van 1999, 2000 en 2001. Iedereen van 1998 en ouder betaalt +€130. Inbegrepen in deze prijs: busvervoer, halfpension hotel, ski- en snowboardmateriaal, gediplomeerde monitoren, skipas en ontspanningsactiviteiten.

Wij hopen u alweer een onvergetelijke skivakantie voor te schotelen. Uiteraard volgt er nog een infoavond en we zijn altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Met sportieve groet


FAQ

Wanneer is de reis?
De skireis gaat door tijdens de krokusvakantie van zaterdag 10 februari tot zaterdag 17 februari.
 
Is deelname verplicht? 
Nee, uiteraard niet. De skireis is volledig vrijwillig. 
 
Kun je de reis in schijven betalen?
Je kunt de reis in één keer betalen, maar als je dat verkiest kun je ook in schijven betalen. 
 
Is er een lunchpakket voorzien tijdens de middag op de piste?
Nee, het hotel is op basis van halfpension. Leerlingen kunnen eten op de piste (hoeft niet duur te zijn: broodje, soep, ...). 
 
Ik heb eigen materiaal. Krijg ik korting?
Jawel, wie eigen materiaal heeft, betaalt minder. 
 
Is het dragen van een helm verplicht? 
Voor jongeren tot 15 jaar is het dragen van een helm verplicht. We gaan er echter van uit dat iedereen een helm draagt op de pistes. Dit verkleint het risico op eventuele hoofdletsels aanzienlijk. Vroeger was het dragen van een helm een uitzondering, nu is dat volledig omgekeerd. Safety first.
 
Mogen vriendjes ook mee gaan skiën? 
Dat kan. Na de voorrangsperiode kunnen zijn ook inschrijven. Deze 'externen' volgen dezelfde regels als onze leerlingen, maar krijgen natuurlijk ook dezelfde service van het snowteam qua zorg en begeleiding.