Ontdek techniektalent

Ontdek techniektalent


Onze school ondersteunt de lagere scholen in de omgeving bij het aanbieden van techniek-onderwijs. Ze maken hierbij gebruik van een techniek-mobiel.

Ontdektechniektalent betekent dat er een ankerschool voor meerdere lagere scholen in de buurt is. In deze lagere scholen is er een ‘techniek-mobiel’ aanwezig die vorming en ondersteuning geeft om techniek te geven in de lagere scholen. Wij richten doe-momenten in voor de leraren van deze lagere scholen om ze warm te maken voor techniek. Zij krijgen van ons alle info mee die nodig is om hun lessen aan hun leerlingen te geven.

Uiteraard geven wij ook ondersteuning terwijl de lessen plaatsvinden. Onze techniekcoaches ondersteunen Hartenlust, De Sterre, 7-Sprong, Sint-Michiel, De regenboog, De lettertrein, De letterberg en De wereldwijzer.

Ontdektechniektalent wordt gerealiseerd door het Steunpunt Onderwijs Provincie Limburg en wordt mede mogelijk gemaakt door Limburg Sterk Merk, het Limburgs Overlegplatvorm Onderwijs Arbeid, het Regionaal Technologisch Centrum en andere partners.