Snowteam

Sneeuwpret in Bormio met het Snowteam

De editie van 2019 zal doorgaan van 2 tot 9 maart in Bormio. Skiën doen we in Sante Caterina, Bormio en Isollacia. We logeren in Hotel Miravalle dat een uitstekende reputatie heeft. Het eten is er top. Voor deze reis werken we samen met Axion Ski.

Het Snowteam met Karlien Beckers, Tom Daelemans, Sanju Gielen, Bert Vanbael en John Vanhoudt staat garant voor een betrouwbare en betrokken begeleiding van alle leerlingen. Van ‘s morgens tot ‘s avonds. We zorgen voor de nodige ontspanning na een lange dag van skiën en snowboarden. Op de pistes zullen de leerlingen begeleid worden door gediplomeerde, Nederlandstalige monitoren. Het Snowteam blijft ook hier betrokken.

Inschrijven kan onmiddellijk via deze website en dient te gebeuren vóór 22 oktober. Hier vind je alle nodige informatie. Iedere leerling van de school mag inschrijven. Er zijn 70 plaatsen beschikbaar. Wil je een broer/zus, vriend(in), neef/nicht, ... meenemen dan kan dat. Externen sturen een mail naar bert.vanbael@thhi-tessenderlo.be en krijgen een inschrijflink toegestuurd. Leerlingen krijgen in alle omstandigheden voorrang bij het inschrijven.

We streven ernaar om de kwaliteit van de reis verder te verbeteren tegen een zo laag mogelijke prijs. De totaalprijs is € 715. Inbegrepen in deze prijs: busvervoer, volpension hotel (lunchpakket en vieruurtje voorzien), skimateriaal, gediplomeerde monitoren, skipas, vieruurtje en ontspanningsactiviteiten.

Wij hopen je alweer een onvergetelijke skivakantie voor te schotelen. Uiteraard volgt er nog een infoavond en we zijn altijd bereikbaar om je vragen te beantwoorden.

Met sportieve groet