Woord van de week

De tijd vliegt. Is dat al zo lang geleden? Het is goed met me gekomen. Dat waren tijden hé. Ons ga je nooit vergeten. Dat was een schone tijd ... deze en vele uitspraken werden veelvuldig uitgesproken op ons drukbezochte Trefcafé. Leerlingen die de school vijf, tien en vijftien jaar geleden verlieten, daagden op na een extra uitnodiging en maakten een nieuwe klasfoto. Er werden  herinneringen opgehaald en gepraat over het nu loopt. En er was heel wat belangstelling voor 'de nieuwe school' die gebouwd gaat worden. Het deed deugd onze oud-leerlingen weer eens terug te zien. We maken een nieuwe afspraak voor 19 oktober 2018.

Deze week is er geen les op dinsdag omdat we dan klassenraden houden. Donderdagavond bespreken we de stand van zaken op het oudercontact. Er is aan het oudercontact ook een praatcafé verbonden met dit keer als thema 'eerst de mens, dan de leerling' en wie vragen heeft over Schoolonline kan hier ook terecht. 

En zo gaan we de laatste week van de eerste periode en komt de herfstvakantie eraan. Het is 's ochtends donker op weg naar school. Kijk toch even extra na of de lichten van je fiets werken en wees extra voorzichtig in het verkeer. Veilig op school aankomen, vinden wij erg belangrijk. 

Yvan Lemmens, algemeen directeur