Woord van de week

We zijn begonnen aan de laatste episode van dit schooljaar. Onze leerlingen van het eerste leerjaar gaan op bosklassen. De leerlingen van het tweede jaar doen eerst nog een inleefdag en vertrekken dan op zeeklassen. De leerlingen van het zesde jaar BSO en het zevende jaar hebben twee weken van stages voor de boeg. Het zal op school zelf dus relatief rustig zijn. 

Daarnaast zijn er nog een aantal leerlingen die het geluk hebben om hun stage, met een budget van Europa binnen het Erasmus+-programma, in het buitenland te kunnen doen. Je kunt hun ervaringen volgen via internationalisering in actie. Er vertrekken leerlingen naar London (uit 6 industriële wetenschappen), naar L'Escala nabij Barcelona (uit 6 auto en 6 lassen-constructie) en Vale de Cambra in Portugal (uit interieurinrichting). Vóór de paasvakantie keerden er leerlingen terug uit stage vanuit Berlijn en Boedapest. 

Noteer gerust ook in je agenda dat er op vrijdagavond 4 mei Let's quiz again is. De opendeurdag gaat door op zondag 3 juni.

Yvan Lemmens, algemeen directeur