Technisch Heilig-Hartinstituut - Een hart voor wetenschap, technologie en media

INSCHRIJVINGEN 2016-2017

Inschrijven kan tijdens de schooluren en verder

tot en met 31 augustus van 9 u. tot 12 u. (ook op zaterdag)

Meebrengen: identiteitskaart leerling, voor eerstejaars: getuigschrift van het basisonderwijs + rapport zesde leerjaar + BASO-fiche, voor andere leerlingen: het rapport en het oriënteringsattest van het voorgaande schooljaar

Lees verder
Kiezen voor STEM = kiezen voor IW

Kies voor de ultieme en meest geëvolueerde STEM-richting bij uitstek: industriële wetenschappen.

STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Een betere vooropleiding dan industriële wetenschappen om ingenieursstudies aan te vatten, bestaat er niet in Vlaanderen.

Kiezen voor IW is kiezen voor STEM. Nauw hierbij aanleunend en eveneens een doorstromingsrichting is elektromechanica.

Lees verder
Het opvoedingsproject van de Broeders van Liefde

De Broeders van Liefde bieden in hun 31 scholen voor gewoon onderwijs en 18 scholen voor buitengewoon onderwijs een uniek opvoedingsproject aan. 

Hoop, geloof en liefde: het zijn kernwoorden. Benieuwd hoe die in onze scholen voelbaar zijn? Check hier even ons opvoedingsproject voor jouw zoon of dochter. In dit bijbehorende filmpje vind je enkele getuigenissen van leerkrachten. 

Wil je meer weten over de werking van Broeders van Liefde? Klik hier.

Lees verder
Tombola 2016

Wie deelnam aan onze jaarlijkse tombola kan hier kijken of je in de prijzen gevallen bent. De Sociale Dienst dankt je voor de steun.

Lees verder
CLB

Vragen over je studiekeuze? Maak een afspraak via 013 31 27 29 (hoofdzetel: Mariëndaalstraat 35, Diest of op onze school). Op Onderwijskiezer kun je zelf informatie opzoeken, een belangstellingsproef invullen en je studiekeuzevragen stellen. 

Ontdek techniektalent

Onze school ondersteunt de lagere scholen in de omgeving bij het aanbieden van techniek-onderwijs. Ze maken hierbij gebruik van een techniek-mobiel.  

Lees verder
Belangrijke data

29/08 onthaal nieuwe lln

30+31/08 afhalen boeken

01/09 start schooljaar