Technisch Heilig-Hartinstituut - Een hart voor wetenschap, technologie en media

Schooljaar 2016-2017: 12 t.e.m. 16 dec

Twee weken voor Kerstmis richt zich alle aandacht op de laatste en/of de proefwerken. Wij wensen leerlingen, en hun ouders, succes toe in deze periode en duimen mee voor goede cijfers. 

Ondertussen zien we ook het warme hart van onze leerlingen en hun inspanningen voor de warmste week!  

Yvan Lemmens, algemeen directeur THHI

Kiezen voor STEM = kiezen voor IW

Kies voor de ultieme en meest geëvolueerde STEM-richting bij uitstek: industriële wetenschappen.

STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. Een betere vooropleiding dan industriële wetenschappen om ingenieursstudies aan te vatten, bestaat er niet in Vlaanderen.

Kiezen voor IW is kiezen voor STEM. Nauw hierbij aanleunend en eveneens een doorstromingsrichting is elektromechanica.

Lees verder
CLB

Vragen over je studiekeuze? Maak een afspraak via 013 31 27 29 (hoofdzetel: Mariëndaalstraat 35, Diest of op onze school). Op Onderwijskiezer kun je zelf informatie opzoeken, een belangstellingsproef invullen en je studiekeuzevragen stellen. 

Ontdek techniektalent

Onze school ondersteunt de lagere scholen in de omgeving bij het aanbieden van techniek-onderwijs. Ze maken hierbij gebruik van een techniek-mobiel.  

Lees verder
Belangrijke data

28/11 infoavond leren leren

21+22/12 klassenraden

Ouderraad

Lid worden van de Ouderraad? Zo blijf je op de hoogte van de school, denk je mee over haar toekomst en help je via investeringen het THHI vooruit. Neem contact op met pedagogisch directeur Sanju Gielen of met de voorzitter van de Ouderraad Francis Claes. Meer info vind je hier.

Lees verder