Technisch Heilig-Hartinstituut - Een hart voor wetenschap, technologie en media

Schooljaar 2014-2015: Nieuwjaar

Het jaar is alweer voorbij gevlogen. Het is gevuld met mooie ervaringen. Wij wensen iedereen een deugddoende kerstvakantie toe met fijne feestdagen. Tijd voor rust en voor elkaar. 

Toch denken we in deze periode ook terug aan zij die ons onverwacht ontvielen. Ze zullen meer dan ooit gemist worden in deze dagen. In het bijzonder denken we hierbij aan oud-leerlingen die recent overleden, aan collega's die een naasten verloren en aan leerlingen die een vader of moeder moesten afstaan. We wensen hun families veel sterkte toe. 

Desondanks, geniet van de volgende dagen en dan verwelkomen we onze leerlingen graag terug op 5 januari 2015!

Yvan Lemmens, algemeen directeur THHI

Raissa in de States

Nog tot en met januari verblijft Raïssa Vanroy uit 5 industriële Wetenschappen in the United States of America. That is pretty awesome!

Raïssa beleeft een viertal maanden the real American way of life in de High School van Menomonie, Wisconsin. Volg via haar blog dit grote avontuur. 

Werkzaamheid

Het maandpunt voor december is werkzaamheid. Dan wordt er nagedacht over en gewerkt rond taakinzet, engagement, ambitie, verantwoordelijkheid, arbeidsethiek ... 

Ook bij dit maandpunt hoort een filmpje. Het komt spoedig online.

STEM? IW en EM!

Vlaanderen kampt met een groot tekort aan afgestudeerden in wetenschappelijke en technische richtingen. Kies daarom voor de ultieme en meest geëvolueerde STEM-richtingen bij uitstek: Industriële Wetenschappen en Elektromechanica. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. 

Belangrijke data

Noteer zeker de volgende data in je agenda: 

15 januari: einde klasovergangen

1 maart: mosselfeest

6 maart: quiz

Jobs Broeders v. Liefde

Ben je op zoek naar een job in het onderwijs of de zorgsector? Raadpleeg dan de jobsite van de Broeders van Liefde. Met meer dan 10.000 werknemers meteen één van de grootste werkgevers van het land.