Campus Heilig-Hart - THHI, een hart voor wetenschap, technologie en media

Schooljaar 2014-2015 (van 22 t.e.m. 26 september)

Dinsdag vervangen we de lessen voor de jaarlijkse sportdag. De leerlingen hebben een rijke keuze aan sportmogelijkheden; van heerlijk relax (vissen) tot intensief (afvaart van de Lesse).

Donderdag bezoekt 7MDV een drukkerij- en stripmuseum in Brussel. Die dag starten onze leerlingenraden ook hun jaarwerking op met de steun van de Vlaamse Scholierenkoepel

Vrijdag is er een taalscreening voor onze leerlingen in het eerste jaar. Sinds dit jaar is die screening verplicht voor alle leerlingen in het Vlaamse onderwijs. 

En we vergeten natuurlijk Raïssa niet die momenteel haar dagen slijt aan Menomonie High School, maar die ons gelukkig up-to-date houdt van haar vele belevenissen.

Yvan Lemmens, algemeen directeur THHI

Lees verder
THHI, har(D) tegen kanker

Ook onze school zal deelnemen aan Levensloop onder de slogan: THHI, har(D) tegen kanker. Levensloop vindt in Tessenderlo plaats op 27 en 28 september. Talloze groepen schreven al in. Je kunt deel uitmaken van ons team door in te schrijven via de website en jezelf toe te voegen bij ons. 

Klik de verschillende linken aan voor meer info. We houden je op de hoogte.

Vriendschap

Het maandpunt voor september is vriendschap. Dan wordt er nagedacht over en gewerkt rond vriendelijkheid, openheid, relatiebekwaamheid, samenhorigheid, teamgeest, verbondenheid identiteit ... En daar hoort ook een filmpje bij.

STEM? IW en EM!

Vlaanderen kampt met een groot tekort aan afgestudeerden in wetenschappelijke en technische richtingen. Kies daarom voor de ultieme en meest geëvolueerde STEM-richtingen bij uitstek: Industriële Wetenschappen en Elektromechanica. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. 

Belangrijke data

Noteer zeker de volgende data in je agenda: 

- 8/9 sept: informatieve klassenraden

- 11 sept: infoavond ouders nieuwe leerlingen (1e: 18.30 u. en 2e t.e.m. 7e: 20 u.)

Jobs Broeders v. Liefde

Ben je op zoek naar een job in het onderwijs of de zorgsector? Raadpleeg dan de jobsite van de Broeders van Liefde. Met meer dan 10.000 werknemers meteen één van de grootste werkgevers van het land.