Campus Heilig-Hart - THHI, een hart voor wetenschap, technologie en media

Se-n-Se Chemische Procestechnieken

Vanaf 1 september 2014 kunnen leerlingen Se-n-Se chemische procestechnieken studeren in onze school. De Vlaamse Regering keurde dit goed op 4 april 2014. We zijn heel verheugd met deze beslissing die tot stand kwam door een nauwe samenwerking met de gemeente Tessenderlo, essenscia vlaanderen, het schoolbestuur van de Broeders van Liefde, minister Pascal Smet en minister Ingrid Lieten en de ondernemersclub Tessenderlo-Ham. We ijveren al enkele jaren voor deze oprichting. Nu is het dus zover! 

Lees verder
Schooljaar 2013-2014 (paasvakantie t.e.m. 21 april)

De punten en attitudes zijn gerapporteerd. Tijd voor wat rust.

We wensen iedereen een mooie paasvakantie toe! 

Yvan Lemmens - Algemeen directeur Campus Heilig-Hart

Lees verder
STEM? IW en EM!

Vlaanderen kampt met een groot tekort aan afgestudeerden in wetenschappelijke en technische richtingen. Kies daarom voor de ultieme en meest geëvolueerde STEM-richtingen bij uitstek: Industriële Wetenschappen en Elektromechanica. STEM staat voor Science, Technology, Engineering en Mathematics. 

Belangrijke data

Noteer zeker de volgende data in je agenda: 

- 23 maart tot 4 april: Portugalstage voor 7 INI

- 3 april oudercontact van 18 u. tot 20 u. 

Communicatie

In april komt als maandpunt communicatie met extra aandacht aan onze moedertaal: het Nederlands. We leggen accenten op mondigheid, taalvaardigheid, contactvaardigheid, dialoog, expressie ...

Jobs Broeders v. Liefde

Ben je op zoek naar een job in het onderwijs of de zorgsector? Raadpleeg dan de jobsite van de Broeders van Liefde. Met meer dan 10.000 werknemers meteen één van de grootste werkgevers van het land.